Achter de schermen - Cwartier Magazine 3

Achter de schermen

Poetsen en zingen

Het team van Blankers Schoon zorgt er iedere dag voor dat Cwartier er netjes bij ligt. Ze stoffen, zuigen, dweilen en poetsen de trappenhuizen, toiletten, gangen, keukenblokken en de entree. Grisel: “We beginnen om 6 uur. Het is een groot gebouw, dus er is altijd veel te doen. Maar we vinden het heel leuk hier, omdat de mensen vriendelijk en gezellig zijn.” Zuleima: “Jij loopt altijd te zingen, dus het is duidelijk dat je het naar je zin hebt!” Milan: “Goed werk leveren en plezier maken gaan prima samen. Dat komt ook doordat we met Cwartier korte lijntjes hebben, dat communiceert makkelijk.” Leidiana: “En als er een feestje is op het dakterras, worden wij ook uitgenodigd. We voelen ons gewaardeerd en het is leuk om de mensen een beetje te leren kennen.”

Op de foto van links naar rechts: Grisel, Milan, Leidiana en Zuleima

Een nieuwe dag

Susan, Aniek en Marie-José runnen samen de receptie en combineren dat met hun eigen onderneming in Cwartier: Susan is eigenaresse van WarenHuis conceptstore, Aniek van Rewear store en Marie-José participeert in WarenHuis met gehaakte woonaccessoires en anderehandgemaakte producten. Het werken bij de receptie vinden ze erg leuk vanwege de afwisseling en de vele leuke mensen die er langskomen! Aniek: “We wijzen bezoekers de weg, nemen pakketjes aan, sorteren de post en zorgen voor de sleuteluitgifte van de vergaderruimtes.” “Het eerste uur is mijn favoriete moment van de dag”, vertelt Susan. ”Het begin van een nieuwe dag, met nieuwe ontmoetingen!” Jong en oud komen een praatje maken. Veel voorbijgangers zijn benieuwd wat er in het gebouw allemaal te doen is. Marie-José: “Nou, een hele hoop dus. Daar kunnen we je genoeg over vertellen.”

Op de foto van links naar rechts: Marie-José, Aniek en Susan

Onmisbaar

Met meer dan 100 huurders is er altijd wel iets te regelen in Cwartier. Een nieuwe huurder rondleiden, een lekkende kraan vervangen, een lamp ophangen of de brandmelders laten controleren. Huub, Chantal en Mathijs zorgen ervoor dat het allemaal op rolletjes loopt. Chantal is het onmisbare aanspreekpunt voor huurders en leveranciers en het organisatietalent achter tal van Cwartierevenementen. Huub verzorgt het groen, zowel binnen als op het dakterras. En Mathijs repareert alles wat vast maar vooral los zit en zorgt dat de koffieautomaat blijft lopen. Een onmisbaar team dus!

Op de foto van links naar rechts: Huub, Chantal en Mathijs