BALANSFACTOR

BALANSFACTOR

Balansfactor biedt een uitgelezen formule om lichaam en geest in balans te brengen. Er worden natuurlijke middelen ingezet zoals vitaminen, mineralen en kruiden. Ook krijgt de cliënt tips mee voor thuis. Denk hierbij aan speciale voedingsadviezen of ontspanningsoefeningen.

Het is verbluffend  hoeveel effect er telkens wordt bereikt enkel met het gebruik van natuurlijke oplossingen. De ervaring wijst uit dat het lichaam veel meer herstelvermogen heeft dan men denkt, mits de juiste prikkels worden toegediend. De consulten en sommige voorgeschreven middelen vallen onder de dekking van een aanvullende ziektekostenverzekering.

WERKWIJZE

Balansfactor richt zich op het vinden van de oorzaak van klachten. En pakt het probleem dan bij de wortel aan. Wat vaak speelt zijn problemen met de spijsvertering. Daardoor worden vitaminen en mineralen niet goed opgenomen. Om die reden maakt Balansfactor regelmatig gebruik van een ontlastingsonderzoek. Er kunnen ook andere testen worden gedaan, zoals bijvoorbeeld een haarmineralenanalysetest of een allergietest. Op basis van de uitkomst wordt een plan van aanpak opgesteld.

CONTACT

BALANSFACTOR

Cwartier, Beekstraat 54, Ruimte 328
T.  06 – 24 19 60 79
E.  [email protected]
W. www.balansfactor.nl

WEETJES
969Leeftijd Metusalem
777Leeftijd zoon van Metusalem
930Leeftijd Adam
130Leeftijd waarop Eva nog beviel