Baldosas

Baldosas Tegels
Bij Baldosas Tegels zijn we gespecialiseerd in het produceren van luxe tegels van hoogwaardige kwaliteit, in eindeloos veel mooie en unieke kleuren. Onze tegels komen rechtstreeks uit Portugal, Spanje, Marokko en Italië, waar ze met de hand geproduceerd worden. De tijd en liefde die in de tegels gestoken wordt, is er direct aan af te zien. Daarnaast verkopen wij luxe kaarsen en prachtige wandkleden om je interieur te voorzien van een uniek item.
Wij dragen bij aan een duurzame productie door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke glazuren. Tevens wordt de klei ter plaatse gewonnen. De ontwerpen van onze tegels worden ontwikkeld door professionele interieurarchitecten en designers. De klant wordt ook altijd geadviseerd door een interieurstylist. Zo leveren wij volledig maatwerk, naar wens van de klant.
Beschrijf je werk in 3 #
#interieur
#tegels
#luxe
Ik word blij/gelukkig van…

Het inspireren van klanten om hun ruimtes sfeervol en kleurrijk te maken middels onze mooie tegels.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Dat onze klanten het persoonlijke contact en ons unieke aanbod zo waarderen. Onze tegels bieden klanten dat stukje luxe en uniciteit in hun interieur. Er is geen mooier compliment dan horen dat de verwachtingen van klanten overtroffen zijn!

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een fijne werkplek in het centrum van de stad, omringd door andere inspirerende ondernemers.

Contact
Baldosas Tegels
06 82 77 55 41