Bewust & Zo

Bewust & Zo

Ik help mensen hun levensvragen en problemen inzichtelijk te maken en te transformeren. Dit doe ik door energetische-therapie en familieopstellingen.

Dat wil zeggen dat ik met het onderbewuste van een persoon werk en met onbewuste dynamieken in families. Ik maak als het ware het onzichtbare weer zichtbaar. Hierdoor worden overlevingsstrategieën afgebrokkeld en de in het lichaam opgeslagen negatieve ervaringen en trauma’s worden verwerkt. Ongewenste of ondermijnende patronen worden doorbroken. Zo breng ik je dichter bij je oorspronkelijke zelf, jouw eigenheid. Er ontstaat meer innerlijke vrijheid, je leven wordt lichter. Dit alles doe ik vanuit warme betrokkenheid.

Beschrijf je werk in 3 #

#bewustwording
#groei
#lichterleven

Ik word blij/gelukkig van…

Mijn man, mijn bonusgezin en kleinkinderen, de mooie mensen die ik ontmoet, een goed gesprek, het mooie werk wat ik mag doen. Zelf groeien in bewustzijn. Groeien in bewustzijn is groeien in liefde.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Een klant zei ooit: ‘Na diverse hulpverleners te hebben gehad, is dit het enige wat helpt. Je kunt hier niet ontsnappen aan wat er werkelijk is.’

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een fijne eigen werkplek met collega’s die elkaar mogelijk kunnen versterken.

Contact

Jacobine Brenkman
Bewust & Zo
www.bewustenzo.nu
06 51 19 84 65