Excellent Professional Trainingen

Excellent Professional Trainingen

Hoe kom je van waan van de dag naar controle en resultaat? Hoe kom je van macht der gewoonte naar een nieuwe en betere aanpak en vooral hoe houd je dat zo?

EPT traint medewerkers van bedrijven tot excellente professionals. Een Excellent Professional© kent zichzelf door en door en is uiterst vaardig op een aantal gebieden. Hij handelt vanuit regie, is flexibel en effectief onder alle omstandigheden, zorgt ervoor dat hij vitaal en gezond blijft, leert snel en efficiënt.

EPT gebruikt daarvoor beproefde en tegelijkertijd verassende nieuwe methoden. Een op studie en wetenschap gebaseerde aanpak die praktisch én direct toepasbaar is.

EPT traint Excellent Professionals© met een niet standaard-dertien-in-een-dozijn totaal aanpak die verder gaat dan je gewend bent. Dat kan via persoonlijke groepstrainingen en eventueel in huis, individuele training en via online-training.

In de regel starten wij met een Personality Assessment voor optimale zelfkennis en bereiken wij gedragsveranderingen door mentale (brein) technieken te combineren met ontspanningsmethoden en fysieke fitheid.

Beschrijf je werk in 3 #

#excellenteprofessionals
#trainingen
#gedragsveranderingen

Ik word blij/gelukkig van…

De unieke combinatie waarmee we onze klanten regelmatig verassen zorgt voor een opbouwende dynamiek en constructieve interactie. Omdat wij heel praktisch werken zijn er al snel positieve resultaten die stimuleren om door te zetten. Zo lukt het onze klanten om het beste uit zichzelf te halen én verbeteringen vol te houden.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

“Ik heb het traject als zeer waardevol ervaren. De combinatie van (groeps-) workshops en persoonlijke sessies zorgen ervoor dat je heel gericht aan je persoonlijke ontwikkelingsdoelen kunt werken. Enerzijds krijg je in de workshops voldoende handvatten aangereikt om je gedrag, karaktereigenschappen en werkgewoonten beter te leren begrijpen en te veranderen. Anderzijds weet de trainer vervolgens in de coachsessies op een hele prettige en doortastende wijze deze handvatten direct te vertalen naar persoonlijke situaties in de praktijk. Ik vind het dan ook van echt toegevoegde waarde dat je er in de praktijk meteen mee aan de slag kunt gaan en vervolgens direct al resultaat ziet. Wat dat betreft heeft het traject mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling.

Rabobank Nederland, Afdeling Complexe Klantgroepen

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Cwartier betekent voor ons een professionele en flexibele werkplek. Door de contacten met de collega ondernemers ontstaat er een inspirerende vibe en stimulerende werkplek.

Contact

Miranda Jacobs & Richard Korsman
Excellent Professional Trainingen BV
06 11 17 38 55