Figaro travel

Figaro Travel

Figaro Travel verzorgt opera- en concertreizen. Voornamelijk meerdaagse vliegreizen naar wereldberoemde festivals, operahuizen en concertzalen met bekende orkesten, solisten en dirigenten. Hiertoe selecteert Figaro Travel aansprekende en toegankelijke producties en een muzikaal onderlegde reisleider is aanwezig om inleidingen te verzorgen. Verder ervaart de reiziger bij Figaro Travel veel vrijheid: van rangkeuze tot deelname aan excursies. De reiziger bepaalt zelf wat die wil, in welke mate en tegen welke prijs. Daardoor heeft de reiziger veel invloed op de prijs van zijn onvergetelijke reis.

Beschrijf je werk in 3 #

#klassiekemuziek
#opera
#reizen

Ik word blij/gelukkig van…

Mensen met een passie. Die vanuit hun passie ergens voor gaan en daar intens van genieten. Zoals ikzelf intens geniet van muziek in het algemeen en klassieke muziek en opera in het bijzonder.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Een theaterdirecteur zei ooit: “Je bent niet alleen een wandelende encyclopedie op het gebied van klassieke muziek en opera, je weet de verhalen over die muziek en hun componisten met zoveel enthousiasme te vertellen dat het een genot is om naar te luisteren.”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een fijne plek in het hart van Weert om mijn startende onderneming op te bouwen.

Contact

Jochem Rietjens
Figaro Travel
www.figarosconcertreizen.nl/
06 42 72 60 42