Het Juristencollectief

Het Juristencollectief

Het Juristencollectief helpt MKB-bedrijven met alle juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, de Wet DBA, contracten, algemene voorwaarden, incasso’s, privacy en it-recht. Bij ons staat uiteraard onze vakkennis voorop. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, vooruitdenken en in oplossingen denken. Het Juristencollectief probeert te ontzorgen: ondernemers hebben namelijk wel iets anders aan hun hoofd dan zich bezighouden met juridische problematiek. Wij zijn de bedrijfsjurist voor het MKB. 

Beschrijf je werk in 3 #

#helder
#juridisch
#oplossingen

Ik word blij/gelukkig van…

Wanneer wij een ondernemer kunnen behoeden voor enorme financiële risico’s met behulp van bijvoorbeeld een goed juridisch advies of contract. 

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

‘Het Juristencollectief heeft ons in veel aspecten geadviseerd waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Juridische stukken vonden wij altijd bestaan uit droge stof en moeilijke woorden, maar zij hebben dit begrijpelijk en interessant gemaakt. Eerlijk, helder en veel kennis van zaken. Het Juristencollectief is zeker een aanrader voor ieder bedrijf!’

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Ik heb een rustige, sfeervolle ruimte waar ik prettig kan werken. Daarnaast vind ik het geweldig dat ik fijne collega-ondernemers om mij heen heb, die elkaar het beste gunnen.

Contact

Peggy Houpperichs en Esther Wensveen
Het Juristencollectief
www.hetjuristencollectief.nl


06-83948434 & 06-25115554