LIMBURG JOBS

Limburg Jobs, een jonge enthousiaste onderneming met jaren ervaring!

Limburg Jobs is een jonge onderneming met ervaren medewerkers. Door deze ervaring en de opleiding van onze medewerkers wil Limburg Jobs op deze uitdagende markt haar kansen benutten. Met onze transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat zowel onze klanten als onze uitzendkrachten met een gerust gevoel aan de slag kunnen. Wij stemmen onze samenwerking af op uw specifieke wensen en regelen alles voor u.

Wanneer je (ander) werk zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu voor korte of langere tijd is. Of je nu een commerciële functie zoekt, of graag aan de slag gaat in de techniek. Vertel ons wat je wensen zijn, dan gaan wij op zoek. Ook voor vragen over werk kun je bij ons terecht. Heeft U personeel nodig? Onverwacht, structureel, voor een korte tijd maar soms ook weer lang. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Limburg Jobs.

Werkwijze:

Geen passende vacature op onze site?

Het kan zijn dat je geen vacature hebt gevonden op onze site die je aanspreek. Maar willen wel met je meedenken over een passende vacature. Samen met jou kijken we naar je cv en passen het aan waar nodig. We luisteren naar je eisenpakket en bespreken je loon. Door onze jarenlange ervaring en groot netwerk hebben we vaak toch een klant die op zoek is naar nieuw personeel.

Wij regelen het voortraject, versturen je cv, motiveren de klant waarom ze je op gesprek moeten laten komen en regelen de afspraak.  Interesse bel ons op 088-8640200 voor een afspraak of mail je cv naar [email protected] onder vermelding van “openstaande vacature”.

Contact:

Cwartier Weert
2E Etage, Kantoor 203
Beekstraat 54 6001 GJ Weert
Tel: 088-8640200
[email protected]
www.lb-jobs.nl