Live Your Life

Live Your Life

Live Your Life helpt vrouwen om zich goed te voelen en het beste uit hun leven te halen. Wij geloven dat vrouwen die in hun kracht staan zorgen een positievere maatschappij. Niet voor niets is ons motto is BALANS – KRACHT – GROEI voor elke vrouw!

Ons doel is dat jij je goed voelt en helemaal jezelf kunt zijn. In balans met krachtig zelfvertrouwen en in controle over je gevoelens en gedachten. Dat jij kunt groeien naar daar waar je wilt zijn en dat je zoveel mogelijk geniet van je leven.

Bij Live Your Life kun je terecht voor allerlei cursussen en workshops en ook voor bijvoorbeeld yoga, massages en coaching. Regelmatig is er iets nieuws te beleven en zijn er leuke activiteiten die door verschillende trainsters worden verzorgd.

Logo_High_res
Beschrijf je werk in 3 #

#jouwbalans
#kracht
#groeiisonzepassie!

Ik word blij/gelukkig van…

Van onze klanten horen wij regelmatig dat ze zo graag komen. Dat ze blij, ontspannen en vooral met een positief gevoel de deur uitgaan. “Ik voel me zoveel lichter en ik heb tonnen energie” is wat wij vaak horen. En wanneer wij dit zien op de gezichten en in de veerkrachtige en opgewekte tred waarmee ze de gang op lopen dan geeft dat super veel voldoening.

Persoonlijk ben ik vooral trots op dat veel vrouwen af weten te rekenen met oude zaken of manieren van doen die hen niet meer vooruithelpen of zelfs tegenhouden. Dan ontstaat er als vanzelf ruimte voor iets nieuws. Vaak zijn er veranderingen die zij aanbrengen in hun leven of in hun gezin. Vaak in het kleine of in het dagelijkse en soms is dat een heel nieuw pad door bijvoorbeeld een nieuwe baan of opleiding.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Een wel heel mooi compliment is: Iedere vrouw zou hier naar toe moeten komen!

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Cwartier betekent voor ons een professionele en flexibele werkplek. Door de contacten met de collega ondernemers ontstaat een inspirerende vibe, even aandacht voor elkaar hebben, een warm woord, een advies, dat is zó belangrijk.

Contact

Miranda Jacobs
Live Your Life Nederland BV
www.liveyourlife.online
06 11 17 38 55