Maasgroep Re-integratie en Outplacement BV

Maasgroep Re-integratie en Outplacement

Maasgroep heeft in de afgelopen 20 jaar al meer dan 6600 werkzoekenden aan een nieuwe baan geholpen bij meer dan 5300 werkgevers. We werken met ervaringsdeskundige medewerkers vanuit meer dan 30 vestigingen verspreid door heel Nederland. Onze klanten zijn bedrijven, gemeenten, het UWV en particulieren. Doordat we regionaal werken, profiteren onze klanten optimaal van het unieke netwerk van Maas groep binnen de regionale arbeidsmarkt.

Onze medewerkers

Marjon van der Linden

Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie & Outplacement

Na afronding van mijn Noloc gecertificeerde opleiding loopbaanadviseur en Hobeon gecertificeerde opleiding re-integratie en outplacement adviseur ben ik Bij Maas groep gaan werken in mijn huidige functie. Bij mij is iedereen welkom die van baan wil veranderen, om wat voor reden dan ook. Als je wilt ontdekken welk beroep er echt bij jou past, kan ik je hier gerichte coaching bij bieden.

Met vele jaren beroepservaring help ik al mijn klanten graag bij het efficiënt inzetten van hun eigen en mijn netwerk. Uit de praktijk blijkt dat klanten hierdoor veel sneller starten met een werkervaringsplaats of nieuwe baan. Collega’s en klanten waarderen mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en stijl van communiceren.

Mirjam van der Meij

Voor de vestigingen Weert en Roermond werk ik bij Maas groep als Adviseur Re-integratie & Outplacement. Vanuit mijn positiviteit, persoonlijke benadering en enthousiasme begeleid ik mijn klanten opdat ze terug de regie krijgen in hun werkende bestaan. Samen met klanten bouwen we in vertrouwen aan hun inzetbaarheid en naar het zoeken naar nieuw werk. Iedereen is uniek, we hebben allemaal ons eigen verhaal, onze persoonlijke wensen en onze dromen voor kansen in de toekomst.

Tijdens mijn arbeidsverleden heb ik verschillende soorten functies vervuld. Met deze kennis van de arbeidsmarkt en met mijn opgedane levenservaring begeleid ik mijn klanten naar het vinden van hun nieuwe baan passend bij hun wensen en mogelijkheden.

Wiel Schoenmaekers

Vanaf 2014 ben ik, na de opleiding Adviseur Re-integratie en Outplacement bij TOP Kairos met goed gevolg te hebben doorlopen, bij Maas groep gestart als Adviseur Re-integratie en Outplacement in onze vestiging te Geleen.

In 2017 ben ik me in mijn nieuwe rol als beleidsmedewerker gaan bezighouden met het beschrijven en monitoren van de operationele processen, het coachen van collega’s en sinds kort draag ik mijn steentje bij in het geven van enkele blokken in onze opleiding.

Het mooiste compliment dat onze organisatie ooit kreeg…

Het mooiste compliment krijgen wij van onze tevreden klanten die ons waarderen met een 8.1.

(Werken in) Cwartier betekent voor ons…

Onze belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van mensen, die in de ziektewet zitten, arbeidsgehandicapt of boventallig (dreigen te) worden, naar nieuw werk. Daarbij willen wij zo gemakkelijk mogelijk te bereiken zijn. Cwartier voldoet in onze ogen aan beide doelstellingen, omdat:

  • Cwartier centraal ligt, midden in het centrum van Weert en heel goed bereikbaar is
  • Cwartier een gezellige, warme uitstraling heeft
  • Wij in de regio Weert nog geen vestiging hadden en nu dus ook makkelijker onze diensten kunnen aanbieden aan (mogelijke) klanten in de regio Weert
  • De dynamiek en betrokkenheid, die binnen Cwartier tussen de diverse ondernemers begint te ontstaan, ons erg aanspreekt
  • De hartelijkheid en betrokkenheid van de initiatiefnemers om dit project op te starten voelt als een warm thuis
Contact

Maasgroep Re-integratie en Outplacement
www.maasgroep.nl
088 900 6100