MAATWERK WEERT

MAATWERK WEERT

Welkom bij Maatwerk Weert! Mijn naam is Sandy Engels en woon en werk… hoe kan het ook anders in Weert. Maatwerk Weert is in 2011 opgericht.

Maatwerk Weert  biedt een totaalpakket aan diensten aan op het gebied van HR (Human Resources) ofwel Personeelszaken.

Maatwerk Weert adviseert en ondersteunt bedrijven en ondernemers in het MKB met al hun personele vraagstukken en werkzaamheden.

Particulieren c.q. werknemers kunnen echter ook bij Maatwerk Weert terecht voor advies en ondersteuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding bij een ontslagprocedure, het vinden van een nieuwe baan, opstellen van een CV of het uitleggen van een nieuwe arbeidsovereenkomst.

Het werkgebied van Maatwerk Weert bestrijkt voornamelijk Limburg en Noord-Brabant.

EXTRA INFO

Sinds 2001 heb ik als HR-adviseur veel kennis en praktische ervaring opgedaan op het gebied van Human Resources bij verschillende MKB-bedrijven. Naast operationele, adviserende en uitvoerende taken ben ik ook verantwoordelijk geweest voor HR-beleid.

Gedreven door ambitie en passie voor het vak heeft Maatwerk Weert als doel:

  • Advisering
  • Begeleiding en ondersteuning
  • Uitvoering

Iedere werkgever wordt geconfronteerd met de gevolgen van nieuwe wetgeving, veranderende (sociale en maatschappelijke) regels en wijzigende arbeidsvoorwaarden. Vaak is de benodigde expertise niet of (tijdelijk) onvoldoende aanwezig binnen uw organisatie. Met alle (financiële) risico’s van dien.

Met Maatwerk Weert stel ik mijn kennis en ervaring ter beschikking op de momenten en voor de onderwerpen die voor uw bedrijf wenselijk zijn. Hierbij beperk ik me niet tot beleid, maar voorzie uw bedrijf van praktisch advies, ondersteuning en/ of verzorg ik de uitvoering van werkzaamheden bij uw op kantoor of vanuit mijn eigen kantoor. Alles naar uw wens; echt Maatwerk!

Mijn belangrijkste persoonskenmerken zijn resultaatgericht, creatief, praktisch, betrokken en gedreven.

CONTACT

MAATWERK WEERT
Sandy Engels

Bezoekadres: Cwartier, Beekstraat 54, Ruimte 032
Postadres: St. Luciastraat 40, 6002BP Weert.

T.  06 – 23 61 75 25
E.  [email protected]
W. www.maatwerkweert.nl

WEETJES
15Jaar HR-ervaring
6Geslaagde opdrachten
3Lopende opdrachten
2016begonnen met huren bij Cwartier

Graag maak ik persoonlijke kennis! Een gezellig en vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk. Hopelijk tot snel!

Maatwerk Weert – Sandy Engels