MOOD

MOOD

MOOD is een initiatief dat “al the good stuff” samenbrengt. Heerlijk eten en drinken, uniek shoppen, leren en vooral veel beleven.

Huisgemaakt en helemaal van nu, met lokale producten bereid, dat is waar MOOD voor staat. MOOD staat voor het goede gevoel, FOODS voor de heerlijke gerechten en GOODS voor de unieke en verassende spulletjes die we presenteren. Om het concept nog meer tot leven te laten komen organiseren wij ook regelmatig kookworkshops, niet alleen voor kookinspiratie op te doen, maar ook om thuis de lekkerste koffies te maken als een echte barista. MOOD verzorgt (h)eerlijke eetfestijntjes voor een gezellig dagje uit. Het concept is nieuw voor Weert, en wij hopen dat onze gasten het erg gezellig bij ons gaan vinden. Voel je gerust bij ons thuis, voor een gezellige babbel of juist dat rustmomentje in een hectische dag.

WERKWIJZE

” Blijmakertjes komen in vele vormen, een aardig woord, een lief gebaar. In kadootjes, fijn om te krijgen, geweldig om iets moois te geven, onvergetelijk om samen een moment te delen.

Mogen wij je blij maken, met een warm kopje thee op een koude dag, chocolaatjes die smelten op de tong. Lokale lekkernijen, vers van het land. Met een vleugje van onze liefde voor eten.

Lach, ontmoet, geniet. Kies een boek en verlies jezelf in de woorden, de
belevingen, de emoties van een ander. Laat je verrassen door de afwisselende smaken.

Maar boven alles, wees welkom en voel je thuis.”

CONTACT

KOM LANGS!

Beekstraat 54
6001 GJ Weert
M [email protected]
T +31 (0)495 740000

OPENINGSTIJDEN
Ma – Vr: 09.00 – 17.00/18.00 u​​
Do: 09.00 – 21.00 u
Za:  09.00 – 17.00 u

Koopzondagen: 12.00 – 17.00/18.00 u

100

% MOOD ♡ VRIENDSCHAP

100

% MOOD ♡ TAART

100

% MOOD ♡ KOFFIE

100

% MOOD ♡ YOU