Pajos reizen Weert

Pajos reizen Weert

Onze passie voor reizen, heeft ervoor gezorgd dat we deze mooie reisorganisatie zijn gestart. We hebben ervaring in meer dan 57 landen binnen en rondom Europa. En deze landen hebben niet alleen de bekende mooie toeristische plekken te bieden, maar ook vele mooie volksgebruiken, anekdotes en vooral veel charme. Daarom bieden wij een mooi compleet aanbod, waarbij vooral de beleving, rust en gezelligheid voorop staan. Zodat onze passie voor reizen, aan de klant wordt overgebracht.

Met onze mooie reisproducten van Pajos reizen, bieden we ook leuke en gezellige dagtochten. Die vanuit vele plaatsen met 32 touringcars vertrekken per week, naar vele mooie bestemmingen.

Buiten Pajos reizen, hebben we ook voor de kampeerliefhebber een mooi aanbod. Zo vindt u op www.kampeerspecials.nl alle informatie over uw auto en/of kampeervakanties. Tevens, vindt u hier prachtige reizen die worden begeleidt door een leuk team. Ter plaatse reist u met een Nederlandse chauffeur, naar de leukste restaurants, musea, dorpjes en uitzichtspunten. Of gaat u naar het lokale concert, die natuurlijk ook inclusief is..

Met Sightseeing Eindhoven, kunt u uw internationale gasten elke dag laten instappen in Eindhoven bij het centraal station. Met onze Engelstalige reisleiding gaat u van een dagje Rotterdam, Vaals, Amsterdam, Volendam tot aan een leuke rondrit in Eindhoven zelf. Tevens, kunt u een DAF dagje met ons mee inclusief rondrit. We hebben dus echt passie voor ons werk, en bieden u graag de mooiste reizen en dagtochten. Voor uzelf, uw groep en voor uw internationale gasten.

Beschrijf je werk in 3 #

#relaxtebusreizen
#genietenvanuwkampeerreis
#bezoekeuropainclusief

Wij worden blij/gelukkig van…

Als onze klanten onderweg hun verhaal vertellen, genieten van elk moment en met een lach weer uitstappen. De klanten onderweg bij ons telkens zeggen, dit is een reis om nooit meer te vergeten. En er een mailtje binnenkomt bij thuiskomst van de klant zelf of hun familie, dat ze het geweldig hebben gevonden. Dan merken we dat onze passie werkelijk voor het mooie vak, ook bij de klant is binnengekomen.

Het mooiste compliment dat onze organisatie ooit kreeg…

Dat dit de mooiste dag uit hun leven was. En dat door de persoonlijke service, de laatste keer dat de klant op deze dagtocht en reis kon, voor deze zou overlijden, hier enorm van genoten heeft. Dan merk je dat winst mooi is, maar de mooiste winst die je kan krijgen toch je passagier een bijzondere belevenis geven is.

(Werken in) Cwartier betekent voor ons…

Dat we met veel interessante mensen om ons heen werken, waardoor je allemaal met je passie bezig bent. Dit geeft interessante gesprekken en zo leer je ook van elkaar. Daarnaast, is de locatie ideaal voor onze leveranciers en klanten. Die weten de weg makkelijk te vinden en geeft een vertrouwd gevoel. We zijn trots deel van het Cwartier te mogen uitmaken, en hopen hier nog lang met de ondernemers te mogen blijven ondernemen.

Contact

John van Daal & Patrick Verrijk
Pajos reizen Weert
[email protected] & [email protected]
www.pajosreizen.nl / www.kampeerspecials.nl / www.sightseeingeindhoven.nl
085 004 3200