Pleasant Life

Pleasant Life & Adem coaching

Zowel bij Life als Adem coaching help ik mensen de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Bij Life coaching kan dit betrekking hebben op het ervaren van meer rust, balans of zingeving. Daarnaast help ik mensen die specifieke problemen ervaren in hun privé leven of op het werk middels oplossingsgerichte coaching.
Als Ademcoach vind ik het heel fijn om mensen te laten ervaren hoe de ademhaling ervoor kan zorgen dat je beter in je vel zit, mentaal veerkrachtiger wordt en je gemakkelijker kunt ontspannen. De adem als ultieme krachtbron waar je altijd op kunt terugvallen en dat zoveel mogelijk mensen laten ervaren. Dat is mijn missie.

Beschrijf je werk in 3 #

#bewustzijn
#zingeving
#innerlijkekracht

Ik word blij/gelukkig van…

De gezellige momentjes met mijn man, twee zonen, familie en vrienden, van een mooie wandeling in de natuur, van cliënten die een stuk lichter de deur uitlopen

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Onlangs vertelde een cliënt dat de coachingssessies haar erg geholpen hebben prettiger in het leven te staan door de inzichten die ze tijdens deze sessies heeft gekregen en de praktische handvatten die ik haar heb aangereikt.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Heel inspirerend omdat er een positieve ‘vibe’ hangt van zelfstandige ondernemers die gaan voor hun passie. Door dit fantastische initiatief kunnen ook kleine ZZP’ers over een mooie en professionele werkplek beschikken.

Contact

Didonne Op Den Buijsch
Pleasant Life, praktijk voor Life & Ademcoaching
www.pleasantlife.nl
06 10 75 22 12