PUNT WELZIJN

PUNT WELZIJN

Wij zijn een dienstverlenende organisatie en richten ons op kinderen, jongeren, ouders, senioren, vrijwilligers(organisaties), mantelzorgers, buurtbewoners en nieuwkomers in Weert. Kortom, op alle burgers in Weert. Onze kracht ligt in het verbinden van mensen en het faciliteren van burgers naar een grotere zelfstandigheid en/of betrokkenheid in en voor Weert.

Door middel van informatie, advies, ondersteuning, samenwerking en het organiseren van activiteiten willen we bevorderen dat alle mensen deel kunnen nemen aan de samenleving. Iedereen is tenslotte kansrijk! Ons aanbod van activiteiten is zeer divers, en gaat van fietslessen tot het ondersteunen van vrijwillige maatjes, van de BoodschappenPlusBus tot buitenspeeldagen, van Rots & Watertrainingen tot ontmoetingsbijeenkomsten voor mantelzorgers, van opvoedondersteuning tot Sport na School activiteiten en van vluchtelingen wegwijs maken in Weert tot Samen praten Samen spelen. En dan is er zoveel niet genoemd! Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen? Bezoek vooral onze websites www.puntwelzijn.nl, www.goedbezigweert.nu en www.letsmove.com voor extra informatie.

Ook ontwikkelen we voortdurend nieuwe projecten gericht op de burgers van Weert. Uiteraard doen we dit niet alleen, maar werken we samen met een uitgebreid netwerk van organisaties.

EXTRA INFO

Naast de kantoorlocatie en informatiewinkel in de Beekstraat 54 beheren we een aantal ontmoetingscentra, wijkaccommodaties en jongerencentra, te weten:

Buurtcentrum Moesel

Multifunctionele Accommodatie Keenter Hart

Jongerencentrum de Hangout

Jongerencentrum M29

Jongerencentrum The Basement

Ontmoetingscentrum de Roos

Trefcentrum Stramproy

CONTACT

Cwartier, eerste verdieping

Kamer 120

Postbus 112, 6000 AC, Weert

T: 0495-697900

W:www.puntwelzijn.nl

E: [email protected]

Bezoekers of mensen met vragen kunnen zich melden bij de receptie op de begane grond.

64

Medewerkers

437

Vrijwilligers

261

Buurtsportactiviteiten per jaar

100

Bezoekers jaarlijks in de ontmoetingscentra en buurtaccommodaties