Susan Neijens

Susan Neijens Stress & Burn-out coach

Ik ben Susan. Een stress en burn-out coach. Ik weet hoe diep je kunt zitten, als je écht vastloopt in je leven. Hoe lang je kunt ontkennen – of niet eens inzien – dat het mis is. Maar ik weet ook hoe je daar weer uit komt, door jezelf (opnieuw) te leren kennen en je kracht te hervinden. Belangrijk, want uiteindelijk is er geen houden aan: een burn-out overvalt je.

Misschien twijfel je waar jij precies mee kampt. En welke hulp daarbij past. Is het stress, een burn-out, hooggevoeligheid of voel je je gewoon verloren en overspannen? Misschien denk je nog dat het allemaal wel meevalt, of dat je de ballen gewoon nóg iets langer moet hooghouden.

Een goede personal coach helpt je op elk punt waarop jij vastloopt, om welke reden dan ook en in welk stadium dan ook. Ik zet je aan het denken, help je patronen ontdekken en bewandel met jou het pad naar een beter, gezonder en minder stressvol leven. Een leven waarin je jouw kracht, energie en balans hervindt.

Beschrijf je werk in 3 #

#betrokken
#persoonlijk
#jeeigenkrachtvinden

Ik word blij/gelukkig van…

Gezellige momenten met mijn gezin, genieten van de mooie dingen in het leven. En ik word blij als mensen durven kiezen voor zichzelf en zo hun kracht weer vinden.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Dat mensen zich prettig en veilig bij mij voelen.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een fijne en sfeervolle werkruimte. Waar collega ondernemers voor je klaar staan en er ook tijd is voor een gezellig praatje of kopje koffie.

Contact

Susan Neijens
Stress & Burn-out coach
www.susanneijens.nl
06 18 87 71 32