VALT HET OP? • GRAFISCHE VORMGEVING

VALT HET OP? • GRAFISCHE VORMGEVING

Valt het Op? • grafische vormgeving. Peter Pagie is al sinds 2007 een wat vreemde eend in de Weertse (ontwerp)bijt. Opvallend anders, opvallend duidelijk, opvallend veelzijdig en opvallend flexibel.

Waarom wordt het tijd dat je dit bureau leert kennen vraag je je af? Wel…

Iedereen heeft in 2015 wel íets gezien rond het internationale themajaar Van Gogh • 125 years of inspiration’… Wist je dat dit bureau daar de hele huisstijl en website voor ontwikkelde? Wereldkampioen en wieler-fenomeen Peter Sagan loopt niet altijd in zijn regenboogtrui, soms trekt hij een t-shirt aan ontworpen door Valt het Op? De wereldvermaarde producer van o.a. Blondie, The Ramones en ook Pavarotti, Craig Leon, liet recent twee websites ontwikkelen door Valt het Op? Muziekcentrum de Bosuil maakt al jaren gebruik van verschillende diensten en sinds kort is deze grafische duizendpoot onderdeel geworden van het creatieve collectief Perron C. Ben je ook zo benieuwd naar het verhaal achter Valt het Op? en Peter Pagie, kom dan eens naar de vide (de trap op) van Cwartier. Kom kijken in de schappen naar recent werk en brainstorm met Peter over wat hij voor jou kan betekenen… en dat is meestal meer dan je dacht voordat je de trappen besteeg!

WERKWIJZE

Hoge kwaliteit en er altijd zijn voor mijn klanten…daar sta ik voor, vraag maar aan:

Vist Brabant, Van Gogh Europe, de Bosuil, Jochen Otten, Ozeon, de Schoenfabriek, de Lachende Lama, Gemeente Bergeijk, Biblioplus, Nihon Sport, OBS de Graswinkel, Magisso Benelux, RA infra, Podo van Veen, U-nited Advies, Route Bureau Brabant… en vele anderen.

CONTACT

Valt het Op? • grafische vormgeving.

Onderdeel van Perron C.
Peter Pagie
T.  06 – 53 57 55 23
E.  [email protected]
W. www.valthetop.nl

WEETJES
2007Bestaat sinds
100% Opvallend
130+ Klanten tevreden
100% service