WARENBURG MEDIA

WARENBURG MEDIA

Warenburg Media biedt vier diensten:

Webdevelopment
Het ontwikkelen van custom websites alsook ontwikkeling in CMS systemen en integratie van verscheidene web applicaties.

E-commerce
Bouw, configuratie, en beheer van webwinkels in het bekende web shop systeem Magento, opzet van nieuwsbriefcampagnes, social media integratie, en advies met betrekking tot SEO.

Grafisch ontwerp
Van website, logo, visitekaartje, poster en brochure, tot de complete huisstijl.

Beheer en Support
Beheer van websites en webwinkels, maar ook persoonlijke begeleiding of groepsonderwijs op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp.

WERKWIJZE

Contact
Via [email protected] of 06 – 21 64 33 79 neem je met mij contact op. We maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Oriëntatie
In het gesprek bespreken we wat je wensen en verwachtingen zijn en zoeken we naar de meest gepaste oplossing voor je project. Dit kan bij jou op locatie maar natuurlijk ook in mijn kantoor.

Planning
Naar aanleiding van ons gesprek maak ik een plan en een kostenoverzicht dat ik je per mail doe toekomen. Bij een overeenkomst kan meteen gestart worden en in overleg leggen we ook een opleverdatum vast.

Uitvoering
In de meeste gevallen zal je de mogelijkheid hebben om mee te kijken bij de ontwikkeling van het project, en onderhouden we regelmatig contact om te evalueren. Bij de afronding is nog een gesprek mogelijk m.b.t. eventuele follow-up.

CONTACT

Warenburg Media
Cwartier – Begane grond
Kamer 024

T.  06 – 21 64 33 70
E.  [email protected]
W. www.warenburgmedia.nl