2-act.nu

2-act.nu is een praktijk voor psychosociale therapie met een jarenlange ervaring en een brede deskundigheid. We bieden begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen vanuit diverse locaties in Noord- en Midden Limburg. Wij hebben specialisaties in huis als het gaat om hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, omgaan met echtscheidingssituaties, systeemtherapie en onderwijsadvies.

 

Wij luisteren écht naar wat je nodig hebt en daar passen we onze behandeling / begeleiding op aan. In de praktijk betekent dit dat je kunt profiteren van een mix van behandelmethodes. Jij bent de regievoerder van jouw ontwikkelproces. Gedurende het hele traject is jouw hulpvraag leidend. 

Beschrijf je werk in 3 #

#persoonlijkeaanpak
#patronendoorbreken
#positieveflow

Ik word blij/gelukkig van…Ik vind het erg bijzonder om de ontwikkeling van kinderen en jongeren van dichtbij te mogen meemaken en ze te begeleiden op hun weg naar zelfstandige, veerkrachtige en trotse volwassenen.Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…We krijgen veel mooie reacties. Een daarvan is: ‘We zijn elkaar en onszelf beter gaan begrijpen en hebben bestaande patronen doorbroken. We hebben als gezin weer de verbinding en het plezier met elkaar terug gevonden en daar zijn we 2-act.nu héél, héél erg dankbaar voor!(Werken in) Cwartier betekent voor mij…Een fijne werkplek met een relaxte sfeer en goede faciliteiten. Cwartier bruist!Contact

Charlotte van de Ven
www.2-act.nu
[email protected]
06 13 18 82 13