AH Media & Communicatie

AH Media & Communicatie is een jong, dynamisch en vooral flexibel bedrijf.
Via vooral traditionele vakbladen proberen wij een podium te creëren waarbij u als klant uw verhaal kunt doen. Tegelijkertijd zoeken we altijd naar de juiste balans. Een vakblad is immers geen commercieel doorgeefluik boordevol advertenties. Ons doel is om maximaal 20% te reserveren voor commerciële doeleinden. Het doel is immers om een vakblad uit te geven waarbij de doelgroep wordt geïnformeerd over de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.

Tevens zijn alle commerciële uitingen vak-gerelateerd. Dat houdt in dat elke adverteerder affiniteit heeft met de doelgroep. Via een advertentie, advertorial of een achtergrondverhaal kunt u als adverteerder ons podium gebruiken om onze gezamenlijke doelgroep te bereiken.

Op dit moment zijn we druk bezig met de uitgaves van Fysiobranche.
Fysiobranche is een crossmediaal, informatief maar vooral onafhankelijk vakblad voor de professionele fysiotherapeut. Daarnaast komen er dit jaar nog mooie jaarboeken uit. Houd www.fysiobranche.nl en www.ahmedia.nl in de gaten voor meer informatie.

Beschrijf je werk in 3 #

#vakbladen
#magazines
#uitgeverij

Ik word blij/gelukkig van…

Een mooie uitgave van een vakblad waarbij professionals op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen in hun vakgebied

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Na het uitbrengen van het vakblad Fysiobranche kregen we tal van complimenten van fysiotherapeuten dat er eindelijk een onafhankelijk vakblad op de markt kwam dat niet té wetenschappelijke inhoud presenteert.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Vrijheid, nostalgie, gemak

Contact

AH Media & Communicatie
[email protected]
+31 6 8354 8825