@Balance Counseling en CoachingPleasers, Perfectionisten en Piekeraars mag ik als Psychosociaal Therapeut en coach begeleiden om meer in het hier en nu te zijn mèt zelfcompassie. Je leert afstand te nemen van je gedachten en je leert beter te voelen; mét je angsten onder de arm op weg naar een waardevol leven.
Je leert ook om jezelf te behandelen alsof je je beste vriend(in) bent, om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Omdoen i.p.v. omdenken! Waarbij je mag ont-moeten en uit je comfortzone mag bewegen richting je waarden, naar dat wat belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt. Uit je hoofd in het leven te stappen. Dit alles via humor en ervaringsgerichte oefeningen. Heel praktisch dus!

Ook met loopbaanvragen kun je bij mij terecht. Daarnaast geef ik trainingen aan collega hulpverleners in ACT (Acceptance en Commitment Therapy).
Ik begeleid mensen ook via EMDR = Eye Movement Desensitization and ReprocessingIn je leven krijg je prettige en minder fijne emoties te verwerken. Vaak gaat dit goed. Bij ervaringen of belevenissen die je vroeger als heftig hebt ervaren of die indruk op je hebben gemaakt, kan die verwerking van emoties wel eens blokkeren en kan het zijn dat je hier later in je leven bewust of onbewust nog last van hebt. EMDR zorgt ervoor dat die blokkade wordt opgeheven en dat ervaringen weer verwerkt worden. Het doel van EMDR is oude ervaringen en herinneringen aan gebeurtenissen te verwerken met als doel daarmee de klachten te verminderen of zelfs grotendeels te laten verdwijnen.

Mensen hebben zelf alles in zich, wat nodig is om in balans te komen. Als Psychosociaal therapeut en (loopbaan)coach begeleid ik mensen in veranderingsprocessen en help ik ze, dat wat nodig is, uit zichzelf te halen.Beschrijf je werk in 3 ##piekeraarspleasersperfectionisten
#loopbaanbegeleiding
#emdrIk word blij/gelukkig van…Ik geniet ervan te zien hoe mensen zich ont-wikkelen. Het is super waardevol om te zien dat “cliënten” nieuwe inzichten krijgen en besluiten om daar waar iets niet loopt, om het anders te gaan doen. EMDR is ook zo’n mooie therapie waarbij ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden (pesten, gestagneerde rouw, ongeval, etc.) alsnog verwerkt kunnen worden.Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…“Je hebt geen idee wat de sessies voor me betekend hebben. Super goed wat het met je doet. Hartelijk dank hiervoor!” En: Iedereen die na een aantal sessies zelf weer stappen kan zetten en vooruit kan, daar doe ik het voor!(Werken in) Cwartier betekent voor mij…Enerzijds een eigen praktijkruimte en anderzijds onderdeel mogen uitmaken van een groter geheel tezamen met allerlei andere mooie initiatieven!ContactMiranda Salmans
@Balance counseling en coaching
www.balancecounselingencoaching.nl