Bureau Cocoon – Wedding & Lifestyle Photography

Ik ben een trouw- en lifestyle fotograaf. Dat betekent dat ik alleen op locatie fotografeer dus niet in een fotostudio. Ik hou van natuurlijk licht en het werken met mensen. En dat ik dan ook nog eens al die mooie momenten vast mag leggen is echt een dikke bonus!

Beschrijf je werk in 3 #
#creatief
#persoonlijk
#fotograaf
Ik word blij/gelukkig van…

Het is altijd voor iedereen even wennen op voor de camera te staan, maar als je dan ziet dat mensen echt zichzelf kunnen zijn dan word ik heel blij.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

“WAUW! We hebben alleen nog maar de foto’s van de sneak-preview ontvangen maar wat zijn deze al prachtig. Iedere dag kijken wij wel een stuk of 50 keer naar de foto’s. Het zijn plaatjes, iedere emotie heb jij weten vast te leggen. Door naar de foto’s te kijken krijgen wij telkens weer het gevoel terug wat wij daar hadden. Wij zijn blij dat wij jou mee hebben genomen naar onze Toscaanse droom. Je bent een schat waardoor wij en onze gasten zich op hun gemak voelde bij jou en jij de beste foto’s kon maken.”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Het is fijn om een werkplek te hebben buiten huis en het gevoel dat je als zzp’er toch collega’s hebt. Ik ben niet iemand die graag alleen zit te werken. Ik vind het fijn om mensen om mij heen te hebben.

Contact

BUREAU COCOON

Onderdeel van Perron C
T.  06 16 46 69 64
E.  [email protected]
W. www.bureaucocoon.com