Praktijk voor leefstijlgeneeskunde

Ik help mensen van jong tot oud met vragen of klachten omtrent hun fysieke of psychische gezondheid. Door de leefstijladviezen help ik anderen om zich energieker, vrolijker, helderder en fitter te voelen. Op deze manier krijg je de energie om jouw persoonlijke doelen en dromen na te leven. Dit soort zingeving is cruciaal voor een optimale kwaliteit van leven. Door mijn medische achtergrond (ik ben hiernaast werkzaam als huisarts) kan er breed gekeken worden naar symptomen, ziekten, medicatie, supplementen en voeding.

Beschrijf je werk in 3 #

#praktijkvoorleefstijlgeneeskunde
#holistisch
#healingjourney

Ik word blij/gelukkig van…

Mijn gezin! En van mensen die in hun kracht worden gezet, om vervolgens zelf hun zielendoelen te leven en anderen hiermee te inspireren of helpen.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Iemand zei: “Je hebt me mijn leven teruggeven. Al jarenlang loop in de deur in en uit bij artsen, therapeuten en ggz-instellingen, maar nu ervaar ik de energie en rust om weer voor mijn kinderen te zorgen. Geen antidepressiva meer voor mij!”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Me kunnen aansluiten bij een inspirerende groep ondernemers die allemaal doen waar ze zelf het beste in zijn en het meeste voldoening uit halen. Ik ben zo dankbaar en blij voor de positieve sfeer die er heerst.

Contact

Céline Peters-de Hoog
Praktijk voor leefstijlgeneeskunde

www.celinepeters.nl
[email protected]