Drawmore | Stage & Show Design

“Everything that starts with a scribble on a piece of paper can lead to a beautiful, fitting and unique design. Don’t be afraid to Draw More!!”

Drawmore is een ervaren allround ontwerpbureau die zich specialiseert in stage design voor de gehele vrijetijdssector, groot of klein, voor elk evenement. Drawmore biedt een verscheidenheid aan diensten op het gebied van stage design om uw evenement op de kaart te zetten met de meest verbazingwekkende podia. Drawmore onderscheidt zich door zijn snelle conceptontwikkeling en creatieve tekeningen. Deze 2D stage designs worden ontwikkeld tot complete 3D modellen. We streven ernaar om een grafische identiteit voor uw evenement te creëren om zo een verhaal te vertellen met de stage en de show. Dit om unieke ervaringen te creëren voor uw indoor-en outdoor evenementen. Dit alles gedaan met passie voor het werk en de branche.

Beschrijf je werk in 3 #
#creatief
#impact
#belevenis
Ik word blij/gelukkig van…
Het blijft fantastisch om duizenden mensen los te zien gaan door iets dat jij vanachter je bureau hebt ontworpen. Het is sowieso een drijfveer om mensen te vermaken en ze een prachtige beleving te geven.
Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Keer op keer de emotie van duizenden bezoekers als ze genieten van de belevenis die een stage en show meegeeft aan een evenement.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Ideaal centraal gelegen locatie met creatieve collega’s om je heen.

Contact
Drawmore
Rudi van de Schoor
[email protected]
www.drawmore.nl
06 21 20 62 78