Even voorstellen.. Ik ben Janine, eigenaresse van reisbureau Instatravelservice en VillaHurenCuracao. Alweer 5 jaar + actief als zelfstandig reisagent in het luxe segment. Met passie en toewijding stel ik de mooiste reizen samen voor onze klanten. Van familievakantie tot citytrip, van huwelijksreis tot maatwerk safari. Helemaal georganiseerd van begin tot eind én daarna.. Want los van dat ik niet gebonden ben aan 1 leverancier en dus voor jou op zoek ga naar de scherpste prijs onder alle aanbieders, krijg je er mijn persoonlijke service gratis bij. Jij als klant betaald dus niets extra! Ik ben je vaste aanspreekpunt voor, tijdens en zelfs na je vakantie. Ik ben 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en je kunt met al je vragen bij mij terecht. Ontstaat er onverhoopt toch een probleem, ook dan zal ik mijn uiterste best voor je doen.

Wil jij je volledig kunnen storten op je werk of hobby’s maar toch van een vakantie genieten die met zorg en aandacht is samengesteld? Wil jij je vakantie zelf graag uitzoeken maar je tijd niet besteden aan alle administratieve handelingen die daarbij komen kijken? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat alles bij een betrouwbare partij is geboekt voor de juiste prijs? Met 1 druk op de knop stuur je me een berichtje en ga ik graag voor je aan de slag!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op en laat me weten wat ik voor je kan betekenen.

“You’ll never know until you go”.

Beschrijf je werk in 3 #
#instatravel (zo is de bedrijfsnaam destijds ontstaan, het is de meest gebruikte hashtag op Instagram op gebied van reizen)
#maatwerk (ik ga echt op zoek naar een zo goed mogelijke vertaling van jouw vakantiewensen)
#persoonlijkeservice (veilig en vertrouwd, transparant en discreet, professioneel en betrokken, met aandacht en op maat)

Ik word blij/gelukkig van…
Reizen natuurlijk! Nieuwe bestemmingen ontdekken, mensen en hun culturen leren kennen, mooie herinneringen maken.
En daarbij houd ik van zonnig weer, dieren, mijn man, lasagne, actiefilms en interieurstyling (niet persé in die volgorde haha).

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…
Is de referentie van een tevreden klant aan vrienden, kennissen en familie. Het is iedere keer weer bijzonder wanneer een nieuwe klant zijn/haar aanvraag start met: “Ik sprak die en die en zij waren zo ontzettend tevreden over jouw service en hebben een fantastische vakantie gehad, dit willen wij ook!”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…
Samenkomen, ergens onderdeel van uitmaken, mijn horizon verbreden.

Contact
Janine Jegers
www.instatravelservice.com
[email protected]
www.instagram.com/instatravelservice
+31618944264