Carola Zavrel (CZ)
Het leven is energie.
Dat wij meer zijn dan body & mind wist ik al heel jong, wij zijn ons wezen. Zo heb ik geleerd om Energetisch te lezen, door het leven zelf.

Ik heb samen met mijn partner Peter over de hele wereld gewoond, gereisd en wereldwijd kantoren en fabrieken opgezet.
Energetisch lezen bleek ook heel nuttig zakelijk gezien en heeft ons altijd goed geholpen. (cross-culture-barriers & cross-language-barriers).

Later ben ik een opleiding tot Energetisch therapeut gaan volgen om het nog meer handen en voeten te geven.
Mijn doel in dit stadium van mijn leven is om mijn ervaring en talent zakelijk maar ook zeker particulier in te zetten.

Peter Segaar (PS)
Samen met mijn partner Carola, gedurende vele jaren, de wereld bereisd en in veel landen gewoond. Dit was in het kader van onze zakelijk activiteiten in de mondiale aardgas meet-en regeltechniek industrie (ENERGIE). In aanvang in nauwe samenwerking met een Turkse ondernemer/industrieel/wereld speler (bedrijf verkocht aan GE) opgevolgd door samenwerking met een Chinese producent. Geopolitics was de name-of-the-game.

Mijn doel in dit stadium van mijn leven is om mijn mondiale ondernemers ervaringen in al zijn aspecten beschikbaar te stellen, zakelijk maar waar van toepassing ook zeker voor de zzp’er.

Beschrijf je werk in 3 #
#nuchter & zakelijk
#helder
#compassie & energie

Ik word blij/gelukkig van…
Carola:
Een bijdrage te leveren zodat mensen en bedrijven zich realiseren dat wij in wezen ENERGIE zijn, om trouw te zijn en blijven aan je unieke wezen in een constant veranderende wereld.

Peter:
Een bijdrage te leveren aan bedrijven (MKB) die mondiaal willen uitbreiden in een constant veranderende wereld.
Vrije inloop is welkom om van gedachten te wisselen (Balanced Talks events) maar stuur een email of een Whatsapp bericht. Wij zijn er niet elke dag.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…
Een unieke locatie met veel inspirerende bedrijven en energieke mensen onder een dak en daarbij in de nabijheid relevante klanten.

Contact
Telefoonnummer:
06-53808656 (CZ)
06-53807619 (PS)

E-mail:
CZ: [email protected]
PS: [email protected]

Website: niet, maar stuur een email of een Whatsapp bericht