ENERparking

Enerparking is een ingenieursbureau dat zich bezighoudt op het gebied van duurzame energie binnen de gemeentes met toepassingen van zonne-energie over parkeer plaatsen, sport installaties, speelplaatsen en natuurlijk de toepassing van duurzame energie voor het opladen van elektrische auto’s.

Als een parkeerplaats overkapt wordt met een structuur van zonnepanelen wek je niet alleen energie op maar creëer je natuurlijk ook een nieuwe ruimte waar je iets mee kan doen, kerstmarken in de winter, ruimte voor dorpsfeesten en natuurlijk een schaduwrijke parkeer plaats voor de auto’s.

De structuren die we hiervoor speciaal ontwerpen bestaan uit meestal houten palen met een metalen draagstructuur.

De draagstructuur voor de zonnepanelen worden speciaal voor ons gemaakt in Nederland en de zonnepanelen laten daglicht door zodat het niet echt donker wordt onder de structuur en we hoeven dus ook geen verlichting aan te doen overdag.

Verder zijn de overkappingen waterdicht en in de zomer als de zon schijnt geeft het een aangename schaduw.

Beschrijf je werk in 3 #

#zonne-energie
#solarcarports
#maatwerk

Ik word blij/gelukkig van…

Het maakt me gelukkig als ik een bijdrage kan leveren aan een betere wereld als het gaat om het klimaat en de toekomst van de generaties na ons.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Een van onze klanten gaf aan dat de organisatie niet alleen fors bespaarde op de energierekening, maar dat ze en passant ook meewerkten aan een groenere, meer duurzame energievoorziening en dat dit laatste bijdraagt aan hun maatschappelijke doelstellingen.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een fijne werkplek met een goede sfeer en goede faciliteiten, stad.

Contact

Linda de Veld
www.enerparking.com
[email protected]
0623274551