fit20 Weert

fit20 Weert maakt het voor iedereen mogelijk om sterker, fitter, gezonder, soepeler en energieker te worden in slechts 20 minuten per week.
Dit zonder te hoeven douchen en om te kleden. Deze wetenschappelijk bewezen intensieve personal trainingsmethode in slowmotion is jouw wekelijkse APK voor het complete lichaam.
Je lichaam krijgt na iedere oefening een overlevings-prikkel om het lichaam steeds sterker te maken. Het werkt echt fantastisch, maar je moet fit20 zelf ervaren om te kunnen beseffen dat slechts 20 minuten per week voldoende is.
Honderden leden bij fit20 Weert zijn al overtuigd en kunnen dit beamen. Mail voor info of een gratis kennismakingstraining naar [email protected]

Beschrijf je werk in 3 #

#bewezeneffectief
#heellaagdrempelig

#gezondheidsboost

Ik word blij/gelukkig van…

Ik word er blij en gelukkig van wanneer ik weer opnieuw mensen kan helpen hun gezondheid te verbeteren. Ik ben heel mijn leven al bezig met sport en coaching en wil er alles aan doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen.
Wanneer je dan reacties krijgt als ‘Ik kan weer pijnloos wandelen’ of ‘Ik sta weer positief in het leven met veel meer energie en kracht’, krijg ik daar veel energie van.
En meetbare progressie krijg je bij mij. Iedereen kan bij fit20 Weert terecht.
Samen met een fantastisch kundige fysioloog kunnen we bij twijfelgevallen altijd overwegen hoe we de training gaan indelen. Het werkt voor iedereen: van jong tot oud, sportief tot niet sportief.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Enthousiasme werkt aanstekelijk, dat blijkt bij fit20 Weert ook maar weer. Hoe mooi is het om van nieuwe potentiële klanten te horen dat ze heel graag lid willen worden, puur omdat vrienden, vriendinnen of kennissen dit aanbevelen omdat ze zo enthousiast zijn en vooruitgang merken?
Dan hebben de potentiële klanten nog niet eens een oefening ervaren…
Dat vind ik een gigantisch compliment naar alles en iedereen die met fit20 Weert te maken heeft. Via deze mond-tot-mond reclame vinden steeds meer mensen de weg naar fit20 Weert. En ook zij zijn inmiddels enthousiast!

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Werken in het Cwartier is heerlijk om te doen. Toen ik de ruimte kreeg, wist ik meteen dat ik hier goed zou zitten. Iedere dag lopen er veel mensen door het oude gemeentehuis. Het heeft een zeer fijne ligging midden in de stad. En het is plezierig om mensen om je heen te hebben die ook iets voor zichzelf doen. Dat zorgt voor interessante gesprekken.

Contact

Tom van Dooren
fit20 Weert
www.fit20weert.nl
06 18 50 70 17