GLM-Consultancy

Mijn passie is bedrijven (ondernemers) mee te nemen in het proces van groei en ontwikkeling. Ik werk met diverse groeitrajecten. Mijn bekendste product is het programma “Groei in 100-dagen”. Online en offline. Beide programma’s bieden volop uitdagingen voor jou als ondernemer. Ook bied ik mentortrajecten, maatwerk groeitrajecten, met een lage instap. Daarnaast geef ik trainingen in de vorm van VIP-dagen, masterclasses en workshops. Ik richt me vooral op de interne organisatie, met als speerpunten:  strategie, focus, leiderschap, zichtbaarheid, creativiteit, aandacht, passie, klantbeleving, communicatie en out of the comfortzone.

Beschrijf je werk in 3 #

#energiek
#passie
#resultaat

Ik word blij/gelukkig van…

Mijn mooiste geluk zijn mijn 2 kanjers van kinderen. Groots geluk zit vaak verscholen in vele kleine gewone momentjes, die je hart oprecht kunnen verwarmen. Cappuccino in de zon, is ook altijd een geluksmomentje. Ook ben ik trots op al die ondernemers die voor grote uitdagingen staan en ze ook letterlijk aangaan! Stuk voor stuk kanjers in mijn trajecten, waar ik trots op ben!

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

“In zo’n heftige periode (crisis binnen ons bedrijf, met als gevolg een faillissement) weet je soms niet meer waar je goed aan doet. Gelukkig had Gerrie voor elk nieuw item een “idee/advies/oplossing”. We vinden je een top vrouw. Een fantastisch sterke krachtige vrouw die weet waar ze over praat. Zodra jullie met Gerrie in zee gaan, is er zicht op positiviteit en altijd een positieve uitweg.”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Werken in een centraal gelegen, inspirerende omgeving. De kleurige diversiteit van collega-ondernemers, is van extra toegevoegde waarde. In hartje stad, met op de achtergrond het geluid van de kerktoren,  is het een prima representatieve werkplek voor mij.

Contact

Gerrie Lemmers
GLM-Consultancy
www.glm-consultancy.nl
06 13 69 31 47