Het Juristencollectief

Het Juristencollectief helpt MKB-bedrijven met alle vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en de Wet DBA. Maar niet alleen als jurist!

Ook als HR-adviseur, casemanager verzuim en vertrouwenspersoon staat Het Juristencollectief MKB-bedrijven bij op personeelsgebied, met als speerpunt het ziekteverzuim.

Vakkennis staat uiteraard voorop. Maar minstens zo belangrijk is persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, samenwerken en in oplossingen denken.
Het Juristencollectief probeert te ontzorgen: ondernemers hebben namelijk wel iets anders aan hun hoofd dan zich bezighouden met alle uitdagingen en problematiek omtrent hun personele aangelegenheden.

Beschrijf je werk in 3 #

#betrokken
#géén typische jurist
#samenwerken

Ik word blij/gelukkig van…

Wanneer ik samen met een ondernemer en/of werknemer in een project of personele aangelegenheid het gewenste resultaat heb behaald; samenwerking met mensen.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

‘Het Juristencollectief heeft ons in veel aspecten geadviseerd waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Juridische stukken vonden wij altijd bestaan uit droge stof en moeilijke woorden, maar zij hebben dit begrijpelijk en interessant gemaakt. Eerlijk, helder en veel kennis van zaken. Het Juristencollectief is zeker een aanrader voor ieder bedrijf!’

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

vrijheid, een heerlijke werkplek in een dynamische werkomgeving

Contact

Peggy Houpperichs
Het Juristencollectief
www.hetjuristencollectief.nl
06-25115554