Kupers Juridisch Advies

Kupers Juridisch Advies is een “onewomanshow” op het gebied van het zakelijk contractenrecht. Ik geef juridisch advies ten aanzien van de meest uiteenlopende zakelijke overeenkomsten. Naast het beoordelen van overeenkomsten, stel ik ze ook dagelijks op. Met Kupers Juridisch Advies kies je daarbij voor maatwerk. Het leveren van maatwerk blijkt elke keer weer waardevol te zijn. Ook via ad interim werkzaamheden voeg ik graag waarde toe aan het mkb. Ik communiceer daarin altijd begrijpelijk, helder en rechtuit.

 

De term “onewomanshow” mag je met een dikke korrel zout nemen. Hoewel deze term anders doet vermoeden, ben ik juist altijd uit op verbinding en breng ik mijn kennis graag op die wijze over. Ik put juist uit mijn uitgebreide en diverse zakelijke en persoonlijke ervaring. Ervaring in de advocatuur, zowel qua advisering als qua procederen. Ervaring als mens dat altijd wil blijven groeien. Ervaring uit talrijke maatschappelijke nevenfuncties. Kijk vooral eens op mijn website www.kupers-juridischadvies.nl als je meer wilt weten. Op mijn website blijkt ook mijn voorliefde het schrijven van teksten, dat is uitgegroeid tot een hobby als tekstschrijfster/copywriter.

Beschrijf je werk in 3 #

#juridischontleden
#heldercommunicerenenadviseren
#opstellenzakelijkecontracten

Ik word blij/gelukkig van…

Kleine dingen: lachende gezichten, een boswandeling, een goede kop koffie…

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

“In een half uurtje heb jij mij meer heldere en bruikbare informatie gegeven dan al mijn vorige adviseurs de afgelopen jaren”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een plekje voor mezelf waarin ik me toch tussen de mensen begeef die mij op andere gebieden kunnen verrijken.

Contact

Ellen Kupers
Kupers Juridisch Advies
[email protected]
www.kupers-juridischadvies.nl