Logo_MJ
Marjan Jansen | Krachtcoach

Loop je vast in je werk of in relaties? Voel je dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Wil je meer prioriteit geven aan jezelf of oude patronen doorbreken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Lastige kwesties of moeilijke perioden, ze horen bij het leven. Ze ‘dwingen’ ons om even stil te staan en bewust te kijken naar wat er speelt. Waar krijg jíj energie van? Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik geloof in de kracht van loslaten wat niet van jou is. Zodat je weer thuiskomt bij jezelf.

In mijn praktijk begeleid ik je in het vinden van jouw antwoorden. Dat doe ik met bewezen effectieve coachtechnieken. Je ontdekt een nieuwe horizon en voelt weer ruimte. Thuiskomen bij jezelf geeft kracht.

Beschrijf je werk in 3 #

#krachtcoach
#doorbraakcoaching
#leefstijlcoaching

Ik word blij/gelukkig van…

Ik krijg de meeste energie van het vooruit helpen van mensen. Ik vind het fijn om mensen te zien groeien. Ik zie mensen zoals ze werkelijk zijn. De waardering die ik voor mijn bijdrage krijg vind ik hartverwarmend. Zo voel ik verbondenheid met anderen.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Een cliënt vertelde dat de combinatie van mijn resultaatgerichtheid en intuïtie mij anders maakt dan een standaard coach. En dat mijn betrokkenheid samen met mijn kritisch vermogen een groot verschil voor haar maakten. Hoe mooi is dat..

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Ik voel in Cwartier de energie van alle ondernemers. Het plezier waarmee iedereen hier aan het werk is. Dat geeft een goed gevoel.

Contact