Meeleven Verliesbegeleiding

Ik bied gerichte begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen bij het omgaan met verlies of ondersteuning bij het naderende sterven. Hulp die ik vanuit het hart en op basis van jarenlange ervaring wil bieden. Door met je mee te leven en je te leren hoe je ruimte maakt voor je gevoelens kun jij het verlies of het naderende afscheid met meer kracht dragen. Ik luister met mijn hart. Persoonlijk en dichtbij. Samen kijken we hoe we de draagkracht kunnen versterken. Ieder mens verdient het om zijn verloren levenskracht zelf te hervinden.

Beschrijf je werk in 3 #

#verliesbegeleiding
#rouwbegeleiding
#stervensbegeleiding

Ik word blij/gelukkig van…

Lieve mensen om mij heen. Een boswandeling. Lekker eten. En ik word gelukkig van de verwondering hoe de kleine dingen in het leven heel groots kunnen voelen.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Iemand zei: ‘Het is zo fijn om hier te komen en hoe je naar me luistert. Ik heb bij jou echt stappen gezet en ben tot inzichten gekomen die me weer sterk hebben gemaakt.’

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Ik heb een rustige, sfeervolle ruimte waar ik prettig kan werken. Daarnaast vind ik het geweldig dat ik fijne collega-ondernemers om mij heen heb, die elkaar het beste gunnen.

Contact

Nicole van Rijt-Ketelaars
Meeleven Verliesbegeleiding
www.meelevenverliesbegeleiding.nl
06 40 70 04 86