Myrthe Pellemans

Binnen mijn praktijk begeleid ik mensen van jong tot oud. Ik werk met zowel hypnotherapie als met voice dialogue en begeleid mensen o.a. bij het verwerken van hun trauma. Ook ben ik in mijn praktijk als ervaringsdeskundige aan het werk als het gaat om seksueel misbruik of narcisme. In mijn praktijk komen mensen met verschillende klachten/doelen. Waar de een kampt met suïcidaliteit, wilt de ander een balans tussen hoofd en hart krijgen. Samen met jou kijk ik naar de behandeling die bij jou past en werk ik op jouw eigen tempo. Ik zorg voor een safe space waar alles kan en mag zijn. Dit zodat je kunt groeien, helen en ontwikkelen op het tempo dat jij aan kunt. Ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Neem dan eens een kijkje op mijn website! Daar staat alles uitgebreid uitgelegd.

Beschrijf je werk in 3 #

#teruginjouwkracht
#traumaverwerking
#persoonlijkeontwikkeling

Ik word blij/gelukkig van…

het werken met mensen en hun kunnen zien groeien/transformeren/helen op het tempo dat ze zelf aankunnen. Ook wordt ik blij/gelukkig van lekker zingen, schilderen of schrijven.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…
Deze deel ik graag in een review van een van mijn oude cliënten:
‘Voor geruime tijd ben ik in therapie geweest bij Myrthe. Zowel voice dialogue en hypnotherapie, met combinatie van een reading, huisreiniging en een gesprek met m’n partner. Myrthe heeft deze tijd in mijn proces precies aangevoeld wat ik nodig had. Ik voelde me meteen op m’n gemak bij haar. Ze geeft een luisterend oor, is eerlijk en oprecht en stelt de juiste en soms moeilijke vragen die juist de diepgang geven die ik nodig had om te helen en te groeien. Ze heeft een hele fijne warme, rustige uitstraling. Myrthe heeft me de tools gegeven om in het moment met bepaalde gevoelens / situaties om te gaan maar ook in de toekomst.
Mijn traumaverwerking was mijn grootste zorgvraag en deze is door Myrthe zo fijn begeleid tot het helen ervan. Haar manieren van therapie zijn bijzonder, rauw, laat je ogen openen, maken je hart en hoofd weer een! Ook kom je zoveel over jezelf te weten, ook bepaalde onderwerpen die in het verleden zijn gebeurd die met jouw hulpvragen te maken kunnen hebben. Alles staat in verbinding. Het proces is nu ten einde. Dit voelt als een hele overwinning. Ik sta nu veel sterker in m’n schoenen en daar heeft Myrthe een groot aandeel in. Het andere stuk ben ik zelf. Want dit is een hele wijze les wat ze me heeft geleerd. Je moet het helemaal zelf doen. En opnieuw vertrouwen in jezelf vinden… dit is door lieve Myrthe helemaal goed gekomen.’
(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

een veilige en prettige omgeving. Maar vooral verbinding met andere ondernemers. Een prachtige plek in hartje Weert om te mogen werken.

Contact
Telefoonnummer: 06-83788636