PaperWise | Papier & karton van landbouwafval

PaperWise is papier en karton van landbouwafval, de stengels en bladeren die overblijven na de oogst. De milieu impact is 47% lager dan FSC-papier van bomen en 29% lager dan recycled papier.

Gebruikers van PaperWise geven een tweede leven aan landbouwafval. Hiermee verkleinen ze hun ecologische voetafdruk, geven weer waarde aan afvalstoffen en voorkomen verspilling.

Wil jij meehelpen landbouwafval een tweede leven geven en daarmee verspilling tegen gaan? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met monsters of het vinden van de juiste partner voor al je drukwerk, verpakkingen of kantoorbenodigdheden. Samen maken we de wereld een stukje mooier!

Beschrijf je werk in 3 #

#duurzaam drukwerk
#milieuvriendelijke verpakkingen
#milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden

Wij worden blij/gelukkig van…

Het leveren van de hoogste mogelijke kwaliteit met de laagste milieu-impact! Het vergroten van bewustwording waarbij we mensen en organisaties verbinden en in beweging brengen voor een duurzamere samenleving.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Ongelooflijk, dat dit kan van landbouwafval, wat een mooie producten.
Een klant zei ooit: ‘Deze innovatie gaat de wereld van papier en karton veranderen, alleen nu beseffen we dat nog niet.’

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een prettige werkplek samen met veel verschillende ondernemers midden in het centrum van Weert. Met Cwartier geven we een 2e leven aan het oude gemeente huis, dat vinden we belangrijk.

Contact

PaperWise
www.paperwise.eu
0492 849 575