PSW Junior

PSW Junior biedt begeleiding en behandeling aan kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Ook begeleiden we ouders in de opvoeding en andere betrokkenen in de directe omgeving. Wij zien de eigenheid van elk kind met al zijn of haar mogelijkheden, talenten, beperkingen en zorgvragen. Wij bieden altijd maatwerk: thuis, op de kinderopvang, op school of bij vrije tijd activiteiten. Per kind en gezin bekijken we wat de behoefte is en hoe we daar een passend antwoord op kunnen bieden. Ons doel is dat elk kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen en we willen ouders versterken en ontlasten.

Beschrijf je werk in 3 #

#professioneel
#dichtbij
#samenwerking

Ik word blij/gelukkig van…

Het beste wat je een kind kunt geven is een kans! PSW Junior wil dat elk kind de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Een stevige basis gaat immers een leven lang mee. Als dat lukt, is het een bekroning op ons werk.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Daisy Reijans, moeder van Jim, 5 jaar: “PSW Junior is voor Jim de beste keuze geweest. De ontwikkelingsgroep en ondersteuning op school (OSK) hebben hem de extra ondersteuning geboden die hij nodig had om nu gewoon de basisschool te kunnen volgen. De begeleiding en samenwerking waren super, we zijn bij elke beslissing betrokken geweest. En bovenal: Jim kon vooral gewoon kind zijn.”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Het is een mooie, bruisende locatie in het centrum van Weert. PSW Junior staat midden in de samenleving en we zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Het Cwartier past dan ook goed bij ons.

Contact

PSW Junior
www.pswjunior.nl
0475 – 474 400
06-22389746 (Teamleider Sylvia Jochems)