PSW Thuis

PSW Thuis biedt begeleiding aan volwassenen en senioren die zelfstandig willen wonen. Er zijn als dat nodig is en daar waar dat nodig is, zodat iemand richting en inhoud kan geven aan zijn of haar eigen leven. De begeleiding is gericht op mensen met een ontwikkelingsachterstand of licht verstandelijke beperking. Iemand kan bijkomende problematiek hebben zoals gedragsproblemen, autisme, adhd, verslaving, psychiatrische problemen, etc. De medewerkers van PSW Thuis bieden ondersteuning aan huis, op het werk of via een beeldscherm. Elk mens is uniek. Dat betekent dat medewerkers elke dag met andere wensen, dromen en uitdagingen te maken krijgen. Soms is individuele begeleiding nodig bij het zelfstandig wonen. Soms heeft iemand steun nodig op het gebied van geld, werk, relaties en vrije tijd. Maar er kan ook meer aandacht nodig zijn voor de gezinssituatie.

Beschrijf je werk in 3 #
#professioneel
#eigenregie
#samenwerken
Ik word blij/gelukkig van…

Voor PSW Thuis is het doel dat iemand zelfstandig, met steun van mensen in de omgeving, vooruit kan. Als dat lukt, is het een bekroning op ons werk.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Joey, een jonge man die begeleiding krijgt op weg naar zelfstandigheid heeft een goede klik met zijn begeleiders. In zijn woorden: “Ik ben blij met onze gesprekken en appjes tussendoor. Zij snappen mij goed!” Dat is natuurlijk heel mooi om te horen.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Het is een mooie, bruisende locatie in het centrum van Weert. PSW Thuis staat midden in de samenleving en we zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Het Cwartier past dan ook goed bij ons.

Contact
PSW Thuis
0475 – 474 400 of 06 – 53 98 36 75