Psychologiepraktijk Sandy Bocken

Binnen mijn kleinschalige, contractvrije praktijk bied ik individuele hulp binnen de basis generalistische GGZ. Hierbij kun je denken aan angstklachten, stemmingsklachten, dwangklachten, klachten als gevolg van nare ervaringen, et cetera. Daarnaast bied ik coachingsgesprekken en relatietherapie. Ik zoek naar een zodanige samenwerking met de cliënt(e) dat psychische klachten verminderen, patronen doorbroken worden en er persoonlijke groei ontstaat. Binnen mijn behandelingen maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR.

Beschrijf je werk in 3 #

#persoonlijk
#empathisch
#enthousiast

Ik word blij/gelukkig van…

qualitytime met mijn gezin en met mijn vriendinnen/vrienden, creatief bezig zijn, een goed glas wijn en heerlijk eten, vastelaovendj vieren, voldaan thuiskomen na een fijne werkdag, voorjaarszon op mijn gezicht, een wandeling in de natuur… Er is zoveel waarvan ik kan genieten! Hier prijs ik me gelukkig mee.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

“Mijn oprechte dank voor je betrokkenheid. Dat, in combinatie met je natuurlijke talent, kennis en kunde, heeft mij veel gebracht. Ik vind dat we een goed team waren en ik mag nu lekker genieten van het resultaat!”

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een werkplek waar ik me thuis voel en waar er sprake is van saamhorigheid, bedrijvigheid en bevlogenheid bij een diversiteit aan professionals.

Contact

Sandy Bocken
Psychologiepraktijk Sandy Bocken
www.psychologiepraktijksandybocken.nl
06 48 75 25 49