Schreurs Groep B.V.

Schreurs Groep B.V. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in wet- en regelgeving met betrekking tot grond, bouw- en afvalstoffen en overige bodemgerelateerde vakgebieden. Deze kennis, gebundeld met de kennis van een aantal specialisten delen wij graag middels cursussen, advies, software en nog veel meer. Astrid Op den Buijs (links op de foto) heeft sinds 1-1-2021 het stokje overgenomen van Jan schreurs en is eigenaar van Schreurs Groep B.V.. Astrid adviseert, doceert en is de bodemspecialist. Marjon Verrips (rechts op de foto) ondersteunt haar bij de bedrijfsvoering en is het meest te vinden in het Cwartier.

Beschrijf je werk in 3 #

#bodemspecialist
#cursussenbodem
#bodemadvies

Ik word blij/gelukkig van…

Wij worden blij van ons werk omdat het veel voldoening brengt. In ons bedrijf heerst een open cultuur, kun je jezelf zijn en is er sprake van een goed balans tussen werk en privé. We hebben een fijn team van specialisten, docenten en automatiseerders om ons heen, die ons aanvullen en ondersteunen. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee en ook trots op!

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Het mooiste compliment tot nu toe is dat een trouwe klant het volgende zei: “Schreurs staat al jaren lang bekend om de kwaliteit van de opleidingen en Astrid zet dit naadloos door. Je merkt de praktijkervaring en het meegroeien van de docent in het wijzigen van deze sectorale wetgeving”. 

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Marjon Verrips is het vaakst te vinden in het Cwartier (ca. 3 dagen per week), en voelt zich helemaal happy in ons kantoor. Ze kan hier ongestoord werken en zo nu en dan een praatje maken met de mede Cwartier collega’s. Locatie midden in de stad is natuurlijk ook erg prettig o.a. voor zo nu en dan een heerlijke lunch (bv tosti’s van Dikke Mik). 

Contact