Strijp Software

Strijp Software is een startend bedrijf, opgericht in oktober 2020, in de softwareontwikkeling op verschillende manieren. Zo heb ik directe klanten waar ik software en webistes voor ontwikkel en beheer en ben ik de laatste periode ook werkzaam als “Fullstack” Software Engineering op freelancebasis bij verschillende opdrachtgevers.

Beschrijf je werk in 3 #

#softwareontwikkeling
#fullstack
#klantgericht

Ik word blij/gelukkig van…

Het bouwen en opleveren van goedwerkende Software die niet alleen voldoet aan de eisen van de klanten, maar ook de mogelijke dieperliggende problemen oplost en daarmee de workflow van de klant verbetert.

Het mooiste compliment dat ik/onze organisatie ooit kreeg…

Een klant van mij die zelf enkele Software Engineers in dienst hadden vonden het ontzettend fijn hoe ik tijdens het uitvoeren van mijn opdracht nog altijd meedraaide als zijnde een “teamgenoot” van het ontwikkelteam. Zij vonden het erg prettig hoe ik meedacht aan de oplossing en goede verbeteringen kon aangeven in het werk van de anderen (en zij ook in mijn uitwerkingen). Op die manier kan ik samen met de opdrachtgever het best mogelijke resultaat neerzetten.

(Werken in) Cwartier betekent voor mij…

Een prettige werkplek dichtbij huis waar ik geconcentreerd kan blijven op mijn werkzaamheden, maar toch gezellige collega’s heb waar ik af en toe mee kan kletsen.

Contact