Ruimtes

Kantoor huren in Cwartier?

Cwartier biedt u kantoorruimte aan in alle denkbare grootte. In de vernieuwde centrale hal komen alle denkbare huurders en gebruikers op het gebied van creativiteit, kunst, cultuur , dienstverlening en welzijn samen. Dit zorgt voor een bijzondere sfeer. Het kantoorpand heeft 3 bouwlagen met een centrale liftvoorziening. Een groot deel van het gebouw is recentelijk vernieuwd. Op korte termijn worden in samenwerking met de al aanwezige huurders verschillende voorzieningen en services aangeboden..

Cwartier ligt in het centrum van Weert en is daarmee een interessante vestigingslocatie. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is zeer goed. Ook is er ruim voldoende parkeerruimte in de Parkeergarage onder Cwartier of het parkeerdek naast Cwartier. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorruimte of kantoor op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan via [email protected] !
Voorzieningen & Services Cwartier

– Full Service Kantoorruimte
– Kantoren op Maat
– Vergaderruimten
– High-speed internet (glasvezel)
– Centrumlocatie

– Aanwezige kantoormeubilair kan indien gewenst in gebruik worden gegeven.
– Brede mix van type huurders: dienstverlening, onderwijs, welzijn, kunst en creativiteit
– Volop bedrijvigheid
– Recentelijk vernieuwd
– Technische installaties
– Mogelijkheden voor evenementen, exposities etc.
– Gunstige ligging in centrum
Huurtarieven Kantoorpand: Vanaf 175 euro per maand inclusief servicekosten (exclusief B.T.W.).
Met deze aantrekkelijke huurtarieven op een toplocatie in het centrum van Weert creëren we een gezonde springplank voor starters.
Ligging en Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Cwartier is erg goed. Het NS station van Weert ligt namelijk op enkele minuten loopafstand. Vanaf het station Weert zijn rechtstreekse verbindingen beschikbaar naar bijvoorbeeld Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Heerlen, Roermond en Maastricht Daarnaast zijn door de aanwezigheid van verschillende bushaltes ook omliggende plaatsen prima te bereiken middels openbaar vervoer. Maar ook via eigen vervoer is de bereikbaarheid goed. Binnen enkele minuten is de autosnelweg A2 te bereiken. Onder en direct naast Cwartier is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een werkplek, kantoorruimte of vergaderruimte in Cwartier? Neem dan contact op met [email protected].

Wilt u de unieke uitstraling en sfeer van Cwartier ervaren? Maak dan direct een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. U krijgt dan een rondleiding door het kantoorpand door de verhuurder.